in

5 bedste tilbehør til iPhone

iPhone tilbehør

Siden iPhonen blev introduceret til verdenen, har den overtaget verdenen med storm. Det er det mest profitable produkt i verdenshistorien og bruges af utallige mennesker i alle de forskellige lande verdenen over. Derfor er der naturligvis også blevet designet et hav af forskellige tilbehørsmuligheder, da der er mange forskellige gadgets og tilbehør der kan gøre iPhone endnu bedre at bruge. Nogle af disse muligheder kan være ubrugelige, mens andre kan være lige præcis det du står og mangler. Uanset om du har haft en iPhone hele dit liv eller lige har købt en iPhone for første gang, og derfor står og leder efter noget godt tilbehør til din iPhone, så er der her vores fem bud på de 5 bedste slags tilbehør til din iPhone der er på markedet lige nu.

iPhone Headphone Jack Dongles eller Trådløse Høretelefoner

Som du sikkert har hørt eller opdaget, så kommer de nye iPhones ikke længere med stik til høretelefoner. Dette var mange enormt utilfredse med, da det betød at deres høretelefoner ikke længere var kompatible med deres nyeste iPhone og de dermed skulle ud og købe nye høretelefoner. Dette er dog ikke helt tilfældet. Der er nemlig blevet designet mange forskellige iPhone ”Dongles”, som helt basalt er en ledning der gør det muligt for dig at forbinde dine gamle AUX høretelefoner til din nye iPhone. På den måde er du fri for at skulle købe nye høretelefoner. En ulempe er dog at denne ledning skal sættes ind i din iPhone’s opladerstik, hvilket betyder at du ikke kan høre musik samtidigt med at du lader telefonen op. Det er dog en meget billig måde at gøre dine gamle høretelefoner kompatible med din nye iPhone.

Hvis du dog er klar til at droppe din gamle høretelefoner, så er det naturligvis vigtigt at købe nogle der er kompatible med din nye iPhone. Her kan du naturligvis købe nogle, som er lavet til at forbinde direkte til din iPhones opladerstik. Mere populært er dog Apple’s Airpods eller andre trådløse høretelefoner, som simpelthen bare forbinder til din iPhone gennem Bluetooth og en ledning er derfor slet ikke nødvendig. (Udover når du skal lade dine høretelefoner op)

iPhone bærbar ladere

De nye iPhone’s kan holde på deres strøm i imponerende lang tid, men vi bruger så til gengæld også vores iPhones mere og mere for hvert år. Derfor ender vi tit i den situation, at vores iPhone er ved at dø for strøm, og det er altid en meget irriterende situation. Heldigvis er der flere kloge hovedet der har opfundet bærbare ladere, som gør det muligt for dig at lade din telefon op igen uanset hvor du befinder dig.

Disse bærbare ladere, eller på engelsk ”portable chargers” kommer i mange forskellige designs og kapaciteter, og dermed også til mange forskellige priser. Derfor skal du naturligvis lige læse op på de forskellige muligheder og finde en der giver mening for dig i forhold til kapacitet og pris. Heldigvis, så er disse iPhone bærbare ladere faktisk rimeligt billige og dermed en genial måde at forlænge levetiden på ens iPhone, så man kan være helt sikker på at den holder hele dagen og natten lang.

iPhone Covers

En iPhone er uden tvivl et dyrt produkt, som desværre også rimeligt nemt kan gå i stykker. Og der er intet mere nervepirrende end at tabe sin iPhone og så skulle samle den op med krydsede fingre for, at den ikke er gået i stykker. Heldigvis er der blevet designet mange gode iPhone covers, som kan beskytte din iPhone og dermed drastisk reducere risikoen for at den går i stykker når du taber den. Derfor fortjener iPhone covers uden tvivl også at være på denne list. De koster ikke specielt meget, men de kan spare dig for enormt mange penge. Det er meget dyrt, at få sat en ny skærm på sin iPhone.

I dag er covers dog ikke længere bare et cover, men også en mulighed for at udstyre sin iPhone med et ekstra batteri. Der findes mange nye covers, som har kombineret den beskyttende funktion med at batteri, hvilket betyder at du både kan beskytte din iPhone og fordoble dens levetid. Hvis du både er på udkig efter en bærbar lader og et cover, så vil sådan et cover altså være et oplagt valg for dig.

iPhone Pop Sockets

Pop Sockets ligner måske lige til at starte med at meget underligt produkt, hvis funktion det kan være svært helt at forstå. Men, pop sockets er faktisk et af de mest populære tilbehør der findes til iPhones. Med en pop socket tilføjer du en lille ”knop” bag på din iPhone, som dermed gør det meget lettere at holde på din iPhone i mange forskellige stillinger. Specielt hvis man ligger i sengen eller sofaen kan en pop socket gør det meget nemmere at håndtere en iPhone. Pop sockets bruges af alt fra teenagers til ældre mennesker. Derudover kan du naturligvis få pop sockets i mange sjove designs, så et giver også dig muligheden for at tilføje lidt design og personlighed til din iPhone.

iPhone Tripods

En Tripod er et must-have produkt for dig der elsker at tage billeder med din iPhone. Eller dig der er træt af hele tiden at skulle spørge fremmede om at holde din telefon og tage et billede af dig. En Tripod fungerer nemlig som en person, der kan holde din telefon for dig imens du går i position. Det smarte ved en Tripod er også, at der medfølger en bluetooth fjernbetjening, som gør det muligt for dig at tage billede uden at du er i nærheden af telefonen. Du kan dermed stille din iPhone og Tripod op der hvor billedet skal tages fra, gå ind i billedet og så tage billederne med en lille fjernbetjening, som man ikke kan se på billedet. Tripods smarte tre ben gør også, at man kan stille eller hænge den i alle mulige forskellige positioner, så man kan tage billeder fra mange forskellige vinkler.

Apple Carplay

Hvad er Apple CarPlay?

iPhones

Hvad skal du overveje, når du vælger en iPhone?