in

Alt, hvad du behøver at vide om Apple TV+

Apple TV+
Apple TV+

Hvis du er Apple-fan, har du sikkert hørt om deres nye streamingtjeneste, Apple TV+. Den blev lanceret i november 2019 og tilbyder et væld af indhold af høj kvalitet, der helt sikkert vil behage selv de mest kræsne seere. Lad os tage et kig på, hvad Apple TV+ har at byde på.

Hvad er Apple TV+?

Apple TV+ er en abonnementsbaseret streamingtjeneste fra teknologigiganten, der tilbyder originalt indhold fra store stjerner som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Jason Momoa og mange flere. Tjenesten tilbyder ikke kun disse stjernespillere, men også serier for børn samt nogle gamle klassikere. Desuden følger der et års gratis adgang til tjenesten med hvert køb af en ny enhed.

Hvilke funktioner har den?

Ud over at tilbyde eksklusivt indhold, der ikke er tilgængeligt andre steder, har Apple TV+ også 4K-video med Dolby Atmos-understøttelse, så du kan få den bedste lyd- og billedkvalitet, mens du ser dine yndlingsserier. Den understøtter også flere samtidige streams, så hele familien kan se forskellige film eller serier på samme tid. Og da den er integreret i Apple-økosystemet (tænk på Airplay 2), gør den det nemt at skifte mellem enheder. Endelig kan du også downloade indhold til offline-visning, når du er væk hjemmefra eller på ferie, så du ikke går glip af noget som helst!

Hvor meget koster det?

Apple TV+ koster kun 4,99 USD om måneden for adgang til alle programmer – hvilket er ret rimeligt i betragtning af den værdi, som det giver i forhold til andre tjenester som Netflix eller Hulu. Og hvis du har et eksisterende abonnement hos en af disse tjenester, vil det være endnu billigere at tilføje denne tjeneste, da de alle tilbyder bundle-tilbud, hvor du kan spare penge ved at kombinere dem sammen. Hvis du køber en ny Apple-enhed (iPhone/iPad/Macbook), får du desuden også et års gratis adgang!

Hvis du leder efter en god måde at blive underholdt på uden at bruge for mange penge hver måned, så kig ikke længere end til Apple TV+. Med sit eksklusive udvalg af førsteklasses programmer og funktioner som 4K-videokvalitet, flere samtidige streams og offline-downloads – alt sammen til en overkommelig pris – er det svært at gå galt i byen med denne tjeneste. Så prøv den i dag! Du vil ikke fortryde det.

Apple Watch 7

Det nye og forbedrede Apple Watch 7

Apple Airtag

Apple AirTag og dens potentielle indvirkning på teknologimarkedet