in

Hvad er Apple Arcade og hvordan virker det?

Apple Arcade
Apple Arcade

Hvis du har hørt om Apple Arcade, men ikke er sikker på, hvad det er, eller hvordan det fungerer, så er du kommet til det rette sted. Apple Arcade er en abonnementstjeneste, der giver brugerne adgang til et bibliotek med over 100 mobilspil uden reklamer eller køb i appen. Den er udviklet til folk, der elsker at spille videospil og ønsker en nem måde at opdage nye spil fra nye udviklere. Lad os se nærmere på, hvad der gør Apple Arcade så specielt.

Hvad du får med et Apple Arcade-abonnement

Når du tilmelder dig et Apple Arcade-abonnement, får du ubegrænset adgang til hele biblioteket med over 100 mobilspil, som er håndplukket af folkene hos Apple. Alle disse spil er eksklusive til platformen og kan kun spilles på din iPhone, iPad, Mac og endda på dit Apple TV. Der er heller ingen reklamer eller køb i appen i nogen af spillene, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive bombarderet med pop-ups, når du prøver at nyde noget kvalitetstid alene.

Sådan spiller du spil på Apple Arcade

Det er nemt og ligetil at spille spil på Apple Arcade. Det eneste, du skal gøre, er at downloade spillet til din enhed og begynde at spille! Du kan også gemme dine fremskridt på tværs af alle dine enheder, så du kan fortsætte, hvor du slap, selv hvis du skifter fra en enhed til en anden. Desuden leveres hvert spil med sit eget sæt instruktioner, så alle – lige fra begyndere til avancerede spillere – kan springe direkte ind i spillet uden at have alt for mange problemer med at forstå, hvordan det hele fungerer.

Hvis du elsker at spille, men ikke har tid (eller penge) til store konsoltitler, så er Apple Arcade måske lige det, du har brug for! Med over 100 håndplukkede spil til rådighed for et lavt månedligt gebyr og uden reklamer eller køb i appen er det en fantastisk måde for gamere overalt at udforske nye titler på uden at sprænge banken eller blive frustreret over irriterende reklameafbrydelser. Så hvorfor ikke give det en chance? Med et så bredt udvalg af spændende titler lige ved hånden er der noget for enhver smag på Apple Arcade!

Apple id

Hvad er et Apple-id, og hvordan man får et

iPad cover

Sådan vælger du det rigtige iPad-cover