in

Hvilken iPad skal man vælge?

Apple er kommet ud med mange fede iPad modeller over de seneste år og derfor kan det godt være svært at finde ud af hvilken iPad man skal vælge. Hvis du er ude på at købe en iPad til dig selv, så er du kommet til den rigtige side. I denne artikel vil vi gå igennem flere af de forskellige iPad modeller, så du kan finde frem til den helt perfekte model for det du skal bruge din iPad til.

iPad Pro er uden tvivl den bedste iPad, men måske ikke den rigtige for dig

Denne utrolige iPad kan købes i enten 11 tommer eller 12,9 tommer og er uden tvivl den bedste iPad der findes blandt udvalget af Apple-tabletterne. Den er utroligt hurtig og har den skarpeste skærm, men derfor er den muligvis ikke den rigtige for dig. Den vil helt sikkert leve op til det som du skal bruge den til, men det er også den dyreste model. Alt efter hvad du skal bruge din iPad til, kan det være, at en af de lidt billigere modeller også passer helt fint til dig, og derfor er en af dem et bedre valg økonomisk set.

Den primære bruger af iPad Pro’en er ofte fagfolk, som ikke kun bruger iPad’en til små opgaver, men også mange opgaver der kræver meget behandling, som f.eks. video- eller fotoredigerings apps. Skærmen er 120 hz og helt utrolig, hvilket også gør den til den absolut bedste tablet hvad angår spil. Det primære der dog gør denne iPad helt unik, er dens A12Z Bionic processor, som er Apples klart bedste processor når det gælder tablets. Den garanterer en imponerende ydeevne når du bruger iPad’en.

iPad Pro’en skiller sig også meget ud i designet af forsiden, hvor skærmen fylder hele forsiden og den derudover også har Face ID som en biometrisk login mulighed. På bagsiden af iPad’en har den et dobbelt kamera, som er utroligt godt og også har en LiDar Sensor. Ipad’en er naturligvis ikke decideret designet til at tage billeder med, men med iPad Pro’en kan man stadig tage nogle helt fantastiske billeder. Der er dog ikke tvivl om, at til dennes iPad’s prispunkt, så er den primært lavet til professionelle og ikke så meget til dig der bare skal bruge den til nogle personlige ting.

En fordel ved iPad Pro’en er også at en er kompatibel med Apple Pen og andet godt tilbehør som f.eks. Smart Keyboard eller Magic Keyboard med trackpad, hvilket gør, at den i mange tilfælde kan fjerne behovet for overhovedet at have en bærbar computer med sig.

iPad Air er en god løsning til dig, som ikke har brug for alt det indhold en iPad Pro har

Har du brug for en iPad der virkelig kan klare nogle tunge opgaver, så er det altså iPad Pro’en du skal gå efter. Er du dog på udkig efter en lidt billigere mulighed, som stadig kan klare en masse, så vil iPad Air være et godt valg for dig. Denne iPad er på 10.9 tommer.

Denne iPad minder på mange måder om iPad Pro’en, men den er lidt lettere og har lidt mindre at byde på. Den er så til gengæld også en smule billigere. Den har ikke en lige så skarp skærm som iPad Pro’en der har en opdateringshastighed på 120 hz, men den har stadig en god skærm, som uden tvivl vil tilfredsstille dig der skal bruge iPad’en til alt andet end fotoredigering. Den har heller ikke Face ID, men den har til gengæld Touch ID som login mulighed. Hvis disse enkelte mangler ikke betyder så meget for dig, så vil iPad Air uden tvivl være et godt valg for dig.

iPad Air bruger Apples A14 Bionic processor, som ikke kan leve op til den der er I iPad Pro’en, men den er stadig utroligt skarp. Med denne kan du stadig udføre en masse handlinger helt flydende. Derudover er iPad Air også kompatibel med Apple Pencil 2 og alt det andet tilbehør, som iPad Pro’en også er kompatibel med.

Med andre ord er iPad Air’en altså et godt valg for dig, som ikke har behov for alt det som iPad Pro’en har at byde på, men stadig gerne vil have en ny og skarp iPad.

Den ottende generation iPad er det oplagte valg til personligt brug

Den ottende generations iPad er uden tvivl det oplagte valg til dig som ikke skal bruge den professionelt overhovedet, men udelukkende til privat brug. Den har beholdt det klassiske iPad look med en Home knap, som også har Touch Id. Den typiske bruger af denne iPad er personen der bruger den til privat brug eller den studerende.

Fordelen ved denne iPad kontra Pro’en og Air’en er naturligvis, at den er væsentligt billigere, samtidigt med at du stadig får meget for pengene. Er du på udkig efter en iPad, som du skal bruge til at kigge på internettet og forskellige apps, samt se videoer og serier, så er denne iPad perfekt til dig. Hvor iPad Air og iPad Pro godt kan erstatte behovet for en bærbar computer, kan iPad ottende generation det dog ikke. Den har en 10.4 tommer skærm, som med alle Apples produkter stadig er i meget høj kvalitet. iPad’en kan også bruges med Apples egne eller tredjeparts tastaturer, samt en bluetooth mus for øget brugervenlighed. Apples første generation af Apple Pencil er også kompatibel med iPad Air’en.

Den bruger A12 Bionic processoren, som er den samme iPhone XS Max bruger, så du er også garanteret, at Apple vil fortsætte med at opdatere denne iPad i mange år. Alt i alt er det uden tvivl den helt perfekte iPad til dig, som ikke har de helt tunge krav til din iPad, men gerne bare vil have en der kan levere en god ydeevne til en god pris.

Hvordan nulstiller man en iPhone?

Hvilken iMac skal man vælge?