in

Sådan laver du “@”-symbolet på en Mac

Macbook
Macbook

Hvis du nogensinde har siddet og skrevet på din Macbook og spekuleret på, hvordan man laver ‘@’-symbolet, så er du heldig. Det er nemt at lave “@”-symbolet, og det kan gøres med nogle få enkle trin. Læs videre for at finde ud af hvordan.

Den nemmeste måde at lave et “@”-symbol på en Macbook er ved at bruge tastaturgenvejen Option + 2. Det eneste du skal gøre er at trykke på både Option-tasten og 2-tasten på samme tid, og voila! Så vises ‘@’-symbolet.

En anden nem måde at lave et ‘@’-symbol på er ved at bruge appen Character Viewer. Først skal du åbne din Character Viewer-app (den skal allerede være installeret på din computer). Rul ned, indtil du ser @-symbolet; det skal være placeret under Tegnsætningssymboler. Når du har fundet det, skal du dobbeltklikke på det, og det vil automatisk blive vist, uanset hvor du skriver.

Den sidste måde at lave et “@”-symbol på er ved at kopiere og indsætte fra en anden kilde, f.eks. Google eller Microsoft Word. Du skal blot kopiere @-tegnet fra en af disse kilder og indsætte det der, hvor du har brug for det.

Det behøver ikke at være kompliceret at lave et “@”-symbol på en Macbook; det kræver blot et par klik med musen eller tryk på tastaturet! Uanset om du bruger en af vores tre metoder, der er beskrevet ovenfor, eller om du finder på din egen kreative løsning, vil du på ingen tid have @-tegnet præcis der, hvor det skal være. Held og lykke.

Airpods imac

Sådan tilslutter du dine AirPods til en Mac

Apple id

Hvad er et Apple-id, og hvordan man får et