in

Vælg den rigtige Mac

Uanset om det er til studiestart, arbejde eller bare til almindeligt dagligdagsbrug, så handler det om at have udstyret i orden. Og når der konstant sker en udvikling indenfor elektronikkens verden, så kan det være meget svært at følge med, og det kan være svært at overskue, hvad der er bedst, men også hvad der giver mest mening at vælge.

For selvom du måske kan finde den bedste og nyeste Macbook, så er det ikke sikkert, at den er det helt rette valg for dig. Den tilbyder måske en fantastisk ydelse i selv de mest krævende programmer, med dens banebrydende nye teknologi – men hvis du blot skal bruge den til tekstarbejde og e-mails, så er der jo næppe behov for alt dette. Du vil nemlig sagtens kunne finde en Macbook, som er perfekt til dette, men som også ligger i et meget bedre prisleje, når du ikke har brug for alt den ekstra ydelse.

Hvad har man reelt set brug for?

Den egentlige opgave er at finde ud af, hvor meget man faktisk har brug for, men selvfølgelig også hvad de forskellige modeller tilbyder. Man skal jo gerne finde et match mellem disse to, så man får den helt rette model til de behov, man har. For selvom det kan være rart at have en ekstra kraftfuld maskine, så vil man i mange tilfælde også komme til at betale for noget, man ikke har brug for.

Men der er faktisk en ny udvikling i MacBooks, som giver en stor fordel til alle, som bruger disse, ligegyldigt hvad den bruges til. Det handler nemlig om Apples eget chipsæt, som de har udviklet til de moderne MacBooks.

M1 chippen

Apple har tidligere benyttet sig af Intels chipsæt, men har i stedet valgt udvikle deres egne, til de moderne MacBooks, fordi det giver dem større mulighed for at tilpasse tingene og få den maksimale ydelse ud af systemet. Med en Macbook med m1 chip får du derfor en bedre ydelse, som også er mere effektiv, hvilket giver dig en enorm batterilevetid, hvilket i særdeleshed kan være nyttigt for alle. Med dette får du nemlig i de fleste tilfælde batterikapacitet til to hele arbejdsdage.

Ydelsen på det nye chipsæt er også værd at have med, ligegyldigt hvilket niveau, MacBooken bruges på. For alle vil det nemlig betyde, at alting bare går hurtigere og mere flydende, mens selve MacBooken faktisk er køligere end nogensinde før, hvilket gør den ekstra behagelig i brug.

Dette afhænger prisen på skærmskift på en iPhone af

Matter Homekit

Matter Standarden: En Ny Æra for Apple Homekit